Dhoma Superiore

Pershkrimi Dhomës:

Kjo dhomë dyshe ka kondicioner, tavolinë, televizor, telefon dhe minibar. Dhoma ofron një vaskë të nxehte dhe pamje nga deti.

Madhësia: 32 meter katror2

Kjo dhomë superiore NUK ofron ballkon.

Komoditetet e Suitës:

 • Wi-Fi Falas
 • Satellite TV
 • Kondicioner
 • Hot Tub
 • Tharëse Flokësh
 • Mini-Frigorifer
 • Bërëse Çaji
 • Jastëk Anti-Alergjik

Dhoma Ekzekutive

Pershkrimi Dhomës:

Kjo dhomë dyshe ka kondicioner, tavolinë, televizor, telefon dhe minibar. Dhoma ofron një vaskë të nxehte dhe ballkon me pamje nga deti.

Madhësia: 32 meter katror2

Komoditetet e Suitës:

 • Ballkon (opsional)
 • Wi-Fi Falas
 • Satellite TV
 • Kondicioner
 • Hot Tub
 • Tharëse Flokësh
 • Mini-Frigorifer
 • Bërëse Çaji
 • Jastëk Anti-Alergjik
Scroll to Top