Suita Junior

Pershkrimi Suitës:

This Junior Suite features air-conditioning, satellite TV, a phone and minibar. The bathroom is spacious and has a bath tub. There are two types of Junior Suites, with and without a balcony.

Madhësia: 45 meter katror2

Kjo suitë mund të ket ballkon.

Komoditetet e Suitës:

 • Ballkon (opsional) (optional)
 • Wi-Fi Falas
 • Televizor
 • Kondicioner
 • Vaskë
 • Tharëse Flokësh
 • Mini-Frigorifer
 • Bërëse Çaji
 • Jastëk Anti-Alergjik

Suita Diplomatike

Pershkrimi Suitës:

Kjo dhomë ka kondicioner, tavolinë, TV, telefon dhe minibar. Banja ofron një vaskë.

Madhësia: 45 meter katror2

Kjo suitë NUK ofron ballkon.

Komoditetet e Suitës:

 • Wi-Fi Falas
 • Televizor
 • Kondicioner
 • Vaskë
 • Tharëse Flokësh
 • Mini-Frigorifer
 • Bërëse Çaji
 • Jastëk Anti-Alergjik
Scroll to Top