Gjendemi ne plazhin e Durresit. Stacioni i autobusit është vetëm 50 metra larg nga hyrja e hotelit dhe ka një parking të sigurt dhe privat të rezervuar për mysafirët e hotelit. Ofrojmë shërbim transporti nga dhe në aeroportin e Tiranës. Transporti me furgon është sipas kërkesës, duke ofruar transport për mysafirët tanë në çdo destinacion të kërkuar. Ju lutemi na kontaktoni për të marrë një ofertë për këtë dhe shërbime të tjera.

Na Kontaktoni:

  Vendndodhja:

  Adresa:

  Street Pavarësia, Plazh Durrës Lagjia 13, ALBANIA

  Viber dhe WhatsApp:

  +355692021778
  +35552260850

  Scroll to Top