Dhoma Standarte me Pamje nga Pishina

Pershkrimi Dhomës:

Kjo dhomë ka kondicioner, tavolinë, TV, telefon dhe minibar. Banja ofron një vaskë.
Madhësia: 22 meter katror2
Kjo suitë NUK ofron ballkon.

Komoditetet e Suitës:

 • Wi-Fi Falas
 • Televizor
 • Kondicioner
 • Vaskë
 • Tharëse Flokësh
 • Mini-Frigorifer
 • Bërëse Çaji
 • Jastëk Anti-Alergjik

Dhoma Standarte me Pamje të Pjesshme nga Deti

Pershkrimi Dhomës:

Kjo dhomë ka kondicioner, tavolinë, TV, telefon dhe minibar. Banja ofron një vaskë.
Madhësia: 22 meter katror2
Kjo suitë NUK ofron ballkon.

Komoditetet e Suitës:

 • Wi-Fi Falas
 • Televizor
 • Kondicioner
 • Vaskë
 • Tharëse Flokësh
 • Mini-Frigorifer
 • Bërëse Çaji
 • Jastëk Anti-Alergjik

Dhoma Standarte me Pamje të Pjesshme nga Deti dhe Ballkon

Pershkrimi Dhomës:

Kjo dhomë dyshe ka kondicioner, tavolinë, TV, telefon dhe minibar. Banja ofron një vaskë. Kjo dhomë ka ballkon me pamje të pjesshme nga deti.

Madhësia: 22 meter katror2

Komoditetet e Suitës:

 • Ballkon (opsional)
 • Wi-Fi Falas
 • Televizor
 • Kondicioner
 • Vaskë
 • Tharëse Flokësh
 • Mini-Frigorifer
 • Bërëse Çaji
 • Jastëk Anti-Alergjik
Scroll to Top